Profil

KAJ OVE MADSEN A/S

Bjørnevej 4

7800 Skive

CVR: 1001 9036

Telefon: +45 9752 7000

E-mail: kom@kajovemadsen.dk

 

Om os

KAJ OVE MADSEN A/S er én af områdets største entreprenørfirmaer. Udover at vi selv beskæftiger støbere, murere, tømrere og malere har vi en fast stab af underleverandører.

Arbejdsområder

Vi opfører alt indenfor byggeri efter mottoet “Intet er for stort – intet er for småt” og ”Kvalitetsbyggeri til tiden og fremtiden”. Det vil sige, at vi påtager os opgaver i såvel totalentrepriser, hovedentrepriser som fagentrepriser, samt regningsarbejder i alle størrelser.

Vi projekterer også byggerier i samarbejde med bygherren således, at bygherren i sidste ende modtager et nøglefærdigt projekt baseret på definerede ønsker og behov til byggeriet.

Vi tilbyder vores faste kundekreds – ligesom vores nye kunder – at udarbejde et tilbud eller et overslag på det ønskede arbejde og arbejder derefter for at udføre dette så hurtigt som muligt med kvaliteten i højsædet.

Vores mål

Vi vil opfylde de ønsker vore kunder har for såvel kvalitet og afleveringstidspunkt som pris. Kvaliteten vil blive sikret gennem vores kvalitetssikringshåndbog, der holder byggeriet under nøje kontrol i hele perioden for arbejdets udførelse.

Afleveringstidspunktet overholdes ved et kontinuerligt overblik over byggeprocessen, således at vi konstant er ajourført med byggeriets stadier og udførelsestidspunkter.

Prisen sikres ved, at bygherren ved byggemøderne orienteres om, hvilke indvirkninger eventuelle ønsker om ændringer i byggeriet vil få på den aftalte pris.

Organisation

Martin Finderup er direktør for Kaj Ove Madsen A/S, i en flad organisationen, opdelt i afdelinger for bogholderi, salgsafdeling, tegnestue, indkøb og produktion.

Ansvarlighed og bæredygtigt byggeri

At beskæftige sig med bæredygtigt byggeri kræver viden – derfor følger vi nøje udviklingen på området og tænker bæredygtige tiltag og løsninger ind i byggeriet fra start til slut.

Vi udfører også gerne DGNB-certificerede byggerier.