Historien

Det hele startede på Rævebækken i Hald i 1973. Her boede ægteparret Grethe og Kaj Ove. Kaj Ove var lige blevet færdigudlært som murer og havde i løbet af sin tid som lærling en drøm om at skabe sin egen virksomhed. Med vilje og en klar indstilling om at fornuft skulle være omdrejningspunktet, startede han sit livsværk, der blev kaldt K.M. Huse.

I 1985 blev der foretaget en beslutning om et ejerformskifte, og stifteren Kaj Ove Madsen besluttede sig for at foretage navneændring. Kreativiteten tog over – og virksomheden blev omdøbt til Kaj Ove Madsen A/S.

Kort tid efter navneændringen blev svigersønnen, Martin Finderup, udlært som tømrer i virksomheden. Efter dette besluttede Martin, at det var på tide at “flyve fra reden” og stå på egne ben, hvor han havde nogle gode og lærerige år i Holstebro. I sin tid som tømrer pådrog Martin sig en skade, som resulterede i, at han derefter ikke kunne fortsætte med det hårde fysiske arbejde – derfor valgte Martin at uddanne sig til bygningskonstruktør. I 1998 kaldte Kaj Ove sin svigersøn hjem, og som var det et klassisk eventyr med fokus på hjem-ude-hjem, vendte Martin tilbage til virksomheden.

Efter mange års samarbejde mellem Martin og Kaj Ove, foretog virksomheden i 2011 et generationsskifte, og Martin tog over som direktør.

I dag er vi stolte af at kunne sige, at vi er én af Skive- og omegns største entreprenørvirksomheder med ca. 40 ansatte. Vi udfører alt fra murer-, maler-, tømrer-, beton og støbearbejde samt støjskærme. Læs mere om vores specialer, formål, m.m. under ‘Profil’.